13 manen om je leven te vieren

Crëeer, samen met maan, een stevige basis onder jouw leven. Een basis van ritme, rust en ruimte, zodat jouw droom stevige wortels krijgt en alle kansen om groots te groeien!

Verlang je naar ritme, rust en ruimte?

Bruis jij ook van de ideeën om je leven anders in te richten maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Sta je te trappelen van ongeduld of raak je wel eens gefrustreerd omdat het allemaal niet snel genoeg gaat? Of misschien lukt het allemaal niet zo zoals je het in je hoofd zou willen?

Laat je dan begeleiden door het ritme van de maan. Maan is een zachte weerspiegeling van jouw innerlijke emotionele ritme. Iedere vollemaan heeft een eigen thema dat door vrouwen heel gemakkelijk herkend wordt. Maan leert je over jouw natuurlijke ritme en helpt je om het vertrouwen  in je zelf alle tijd en ruimte te geven.

In deze 13 manen cursus krijg je iedere donkere maan inspiratie over de vollemaan die komen gaat. Plus een voorstel om zelf thuis jouw vollemaan te vieren. In een ceremonie, met een ritueel of door middel van een meditatie. Net wat jou het meeste aanspreekt.

 

Je wordt lid van de 13 manen community. In deze besloten facebook groep ontmoet je vrouwen die net zo geraakt zijn door de natuur als jij. Hier kun je jouw verhalen delen en vragen stellen over alles wat belangrijk voor je is.

Hier kun je ook jouw eigen groeipad bijhouden. Iedere week krijg je de gelegenheid om in een woord of zin te vertellen hoe het met je gaat en welke stap jij de komende week voor jezelf gaat zetten.

Laat je inspireren door de maan zelf, de 13 manen community en je eigen hart. Je bent het waard om iedere maan een feestje te vieren.

Grietje Destrooper

Grietje Destrooper

Deelneemster thuiscursus 2015 en brondagen 2016-2017
Wat ik bij jou leerde, vind ik in geen enkel boek. Je opent poorten tot innerlijke wijsheid en kracht; en je opent ogen voor de vele mooie symbolen in de natuur. Het gaat er bij jou niet zozeer om overdracht van kennis, maar om de magische ontdekkingsreis naar je eigen Bron.  
Conny van de Mast

Conny van de Mast

Deelneemster thuiscursus 2015 en brondagen 2016-2017
Caroline heeft me geleerd te durven luisteren naar mijn ziel, durven voelen, bij mijn legende te komen en hiervoor ook te gaan. Ze gebruikt hiervoor symbolieken uit de natuur en oefeningen die je weer een laag dieper brengen. Haar teksten geven inzichten op verschillende lagen. Ze raken je daar waar jij ze op dat moment nodig hebt.
Herma Dennekamp

Herma Dennekamp

Deelneemster thuiscursus 2014 en brondagen 2016-2017
Dankzij Caroline, ben ik steeds dichter bij mezelf gekomen. Met haar cursussen, boeken en coaching heeft ze  me geholpen om mijn innerlijk levensvuur weer aan te wakkeren. Nu straal ik voluit wie ik ben: Ik ben vrij!

13 manen om je eigen ritme te ervaren

Vrouwen zijn op een natuurlijke manier verbonden met het ritme van de maan. Je maanstonden zijn hier een prachtige weerspiegeling van. Iedere vier weken beleef je de vier seizoenen in je eigen lichaam. Je menstruatie is als de winter ofwel donkere maan. Nu laat je los en ben je diep verbonden met je innerlijke moed. Dan ontstaat er ruimte. De lente ofwel de groeikracht komt eraan. Alles is mogelijk tijdens wassende maan. Het wordt zomer: je bent vruchtbaar. Nu is je scheppingskracht het grootst. Het is vollemaan. Dan draag je vrucht, of niet en wordt het herfst. Het is de tijd om opnieuw los te laten. De maan neemt af en het wordt weer winter.

Deze cyclus herhaalt zich iedere vier weken. Maar het is geen cirkel. Het is een spiraal die steeds groter wordt. De maancyclus kun je zo ook weer vergelijken met het ontstaan van jaarringen in een boom. Je wordt iedere cyclus sterker, rijker, grootser.

Op het moment dat je je bewust wordt van deze ritmes, kun je een verdiepingsslag maken. Je leert om mee te gaan op het ritme van Moeder natuur en de maan zelf. Je ervaart op alle lagen hoe het ritme in de natuur ook in jou beweegt en hoe jij dus ook groeit. Heel natuurlijk. Stap voor stap. Maan voor maan.

 

Dit krijg je allemaal

  • elke donkere maan krijg je in je mailbox de manenles met uitgebreide uitleg over de betekenis van de maan en haar oud Europese achtergrond. Je kunt iedere donkere maan beginnen.
  • elke wassende maan krijg je in je mailbox een ingesproken meditatie met werkboek waarin je direct jouw inzichten en leermomenten op kunt schrijven
  • elke vollemaan kun je meedoen met de gezamenlijke thuismeditatie en breng je de praktische tips over hoe je thuis een eigen vollemaanviering doet direct in de praktijk
  • elke afnemende maan krijg je toegang tot een Q&A webinar waarin Caroline al je vragen beantwoordt
  • elke week krijg je een reminder over de energie van de week en een uitnodiging om te vertellen hoe het met je gaat, wat goed gaat en waar je tegenaan loopt
  • je krijgt een jaar lidmaatschap aan de besloten Facebook community 13 manen met allerlei leuke extraatjes en verrassingen. Om bij te praten met elkaar en uit te wisselen over hoe de maan jou inspireert op je levensweg.
  • Caroline beantwoordt op de community al je vragen en helpt je direct als dat nodig is.

 

Wat kost het?

Deelname aan de 13 manen cursus kost € 497,- per jaar (12 manen) of € 147,- per seizoen (12 weken). Als je wilt inschrijven voor het hele jaar, vink dan het startseizoen aan en vermeld dit bij je aanmelding. Je ontvangt dan een aanvullende factuur bij je bevestiging.

Ja, ik doe mee met 13 manen om je leven te vieren!

donderdag 19 oktober 2017woensdag 17 januari 2018maandag 16 april 2018vrijdag 13 juli 2018
Ik ga akkoord met de voorwaarden