29 dagen om je dromen waar te maken

Gun jezelf het ritme van één maan en ontdek hoe de natuur je helpt om je thuis te voelen in jouw leven.

Doe mee met de gratis e-cursus

Wil jij weten welke invloed de maan op jouw leven heeft? Hoe jij zelf je mooiste leven schept? Schrijf je dan in voor de gratis kennismakingscursus. Vier weken lang ontvang je, om de dag,  een inspirerende mail met uitleg over de 13 manen en wat deze betekenen  op jouw pad en voor jouw droomleven.

Je krijgt deze cursus gratis van me omdat het míjn droom is om werelden te verbinden. Omdat ik ieder mens de kans wil geven om mee te doen. Ik geloof in een wereld waarin we elkaar helpen, stimuleren, op handen dragen  en groots maken. Ik geloof dat wij het paradijs hier op aarde kunnen creëren zodra we besluiten om onze dromen te vinden, te volgen en te léven.

Je krijgt 13 verschillende meditaties die je helpen om je diepste dromen en verlangens bewust te maken. Daarnaast krijg je 13 praktische opdrachten waarmee je de inzichten uit je meditaties direct in de wereld zet. In 29 dagen, ofwel  1 maan, ga je van dromen naar doen. Je zult ervaren hoe het ritme van maan je helpt om al je dromen in 13 stappen waar te maken.

Deze cursus is niet zo maar een ‘vertel me over de maan’-cursus.  In boeken en op het  internet kun je zelf alles vinden wat je wilt weten over de maan. Ik neem je mee naar de diepere symboliek van maan, een vergeten ritme en wijsheid. De komende vier weken kunnen intens en verrassend voor  je zijn.

Als je geen zin hebt om in jezelf te investeren, dan is deze persoonlijke cursus niets voor jou.  Maar als je besluit om JA te zeggen tegen jezelf en je leven, dan zal de maan je een rijkdom schenken waar je je leven lang dankbaar voor zult zijn!

Ja, ik doe mee

Imke Verhaeren

Imke Verhaeren

Deelneemster thuiscursus brondagen 2016
De Modron brondagen, die maandelijkse oplaadmomenten, in steeds weer een ander prachtig natuurgebied, hebben mij geholpen mijn ontwikkeling stap voor stap te doorlopen en –voelen, en écht eigen te maken. Hierdoor ben ik meer in contact gekomen met mijn vrouwelijke kant, met mijzelf en heb ik daarmee mijzelf geheeld. Daarvoor ben ik Caroline drievoudig dankbaar!