Creëer je droomleven in één dag

Je kunt het! Kom naar het Moon lente event op 20 januari 2018 en krijg alle tools in handen om jouw droomleven direct zelf te creëren

Ben je bang dat jouw dromen nooit uit zullen komen?

Misschien herken je het wel. Je hebt een drukke agenda. Gezin. Werk. Vrienden. Familie. Maar soms vraag je je wel eens af of dit het nu is. Is dit echt het leven zoals het voor jou bedoeld is? Diep in je hart heb je prachtige dromen, maar soms ben je bang dat die nooit uit zullen komen.

 

Misschien heb je het idee dat jouw droom te groot is voor deze wereld. Of juist te klein. Of twijfel je, omdat het allemaal zo langzaam gaat. Je wilt er weleens met iemand over praten. Maar met wie? De antwoorden die je tot nu toe gekregen hebt, hebben je niet echt verder geholpen.

 

Je wéét dat je het anders wilt. Maar hoe?

Stel je eens voor dat er wél iemand is, die jou helpt je droomleven te creëren. Die je een andere kant van het leven laat zien.


Iemand met meer dan 4,5 miljard jaar levenservaring.
Iemand die alles weet over keuzes maken, durven, groeien, grootsheid, pijn, delen, ruimte maken. Geven. Balans.

Iemand die weet hoe je leven schept. Het leven. Nieuw leven. Jouw leven.
Iemand met wie het wel lukt om jouw dromen waar te maken.

 

 

Iemand die in jou gelooft.
Iemand die je rust en ritme geeft.
Iemand die met je aan de slag wil.
Moeder Aarde zelf.

 

Ze wacht op je. En ik kan je helpen om de verbinding met haar en jouw droom te vernieuwen. Ik weet hoe het voelt als je in cirkels ronddraait, als je nog niet helder hebt wat je moet doen om je leven te veranderen. En: ik kan je de weg wijzen. Want ik ben haar zelf gegaan.

 

Jezelf zijn. Gewoon. Oprecht gelukkig

De afgelopen twintig jaar heb ik les gehad van sjamanen en trainers over de hele wereld. Ik heb een prachtige natuurlijke methode ontwikkeld – 13 manen om je dromen waar te maken – waarmee je in één jaar tijd, stap voor stap je dromen creëert.

Precies op het ritme van de natuur en haar 13 manen. Volgens oude natuurwijsheden en nieuwe psychologische inzichten. Zodat je je weer zeker voelt. Liefdevol, creatief, behulpzaam, energiek. Zodat je weer alle vertrouwen in de toekomst en in je dromen krijgt. Dankbaarheid voelt voor je verleden. Jezelf bent. Gewoon. Oprecht gelukkig.

Conny van de Mast

Conny van de Mast

Deelneemster thuiscursus 2015 en brondagen 2016-2017
Caroline heeft me geleerd te durven luisteren naar mijn ziel, durven voelen, bij mijn legende te komen en hiervoor ook te gaan. Ze gebruikt hiervoor symbolieken uit de natuur en oefeningen die je weer een laag dieper brengen. Haar teksten geven inzichten op verschillende lagen. Ze raken je daar waar jij ze op dat moment nodig hebt.
Esther Kluver

Esther Kluver

Deelneemster thuiscursus 2016 en brondagen 2016
Caroline heeft mij geleerd in het NU te leven; te genieten van iedere dag en van ieder seizoen. Alle seizoenen hebben hun eigen energie. Caroline heeft me dit laten inzien. En door mijn leven hierop aan te passen, heb ik meer rust gekregen en ben ik gelukkiger geworden.
Grietje Destrooper

Grietje Destrooper

Deelneemster thuiscursus 2015 en brondagen 2016-2017
Wat ik bij jou leerde, vind ik in geen enkel boek. Je opent poorten tot innerlijke wijsheid en kracht; en je opent ogen voor de vele mooie symbolen in de natuur. Het gaat er bij jou niet zozeer om overdracht van kennis, maar om de magische ontdekkingsreis naar je eigen Bron.  
Herma Dennekamp

Herma Dennekamp

Deelneemster thuiscursus 2014 en brondagen 2016-2017
Dankzij Caroline, ben ik steeds dichter bij mezelf gekomen. Met haar cursussen, boeken en coaching heeft ze  me geholpen om mijn innerlijk levensvuur weer aan te wakkeren. Nu straal ik voluit wie ik ben: Ik ben vrij!
Imke Verhaeren

Imke Verhaeren

Deelneemster thuiscursus brondagen 2016
De Modron brondagen, die maandelijkse oplaadmomenten, in steeds weer een ander prachtig natuurgebied, hebben mij geholpen mijn ontwikkeling stap voor stap te doorlopen en –voelen, en écht eigen te maken. Hierdoor ben ik meer in contact gekomen met mijn vrouwelijke kant, met mijzelf en heb ik daarmee mijzelf geheeld. Daarvoor ben ik Caroline drievoudig dankbaar!
Petra Meiburg

Petra Meiburg

Deelneemster brondagen 2017
Voor mij zijn de brondagen heel voedend. Zo mooi om met vrouwen in de natuur te zijn. De natuur die ons zonder oordeel spiegelt. Eerlijk laat zien waar wij staan en wat we te doen hebben. De manier waarop jij de groep en de individuele vrouwen begeleidt vanuit je hart, met oprechte aandacht en met respect voor ieders proces is heel fijn. Duidelijk een kwaliteit van jou.

Kom naar het Moon lente event

Op zaterdag 20 januari 2018 laat ik je ervaren hoe jij  je droomleven in één dag creëert, welke uitdagingen je op je pad kunt tegenkomen en welke kansen er voor het oprapen liggen.

 

Het Moon lente event is echt iets voor jou als je verlangt naar:

 • meer verbinding met jezelf
 • meer rust van binnenuit
 • meer energie en vrije tijd
 • meer harmonie en ritme
 • meer contact met mensen die je echt begrijpen

 

En ook als je hunkert naar:

 • jouw innerlijke wijsheid
 • jouw plek in de natuur waar je jezelf kunt zijn
 • jouw leven vol creativiteit en passie
 • jouw droombaan waarin je andere mensen helpt
 • jouw nieuwe avonturen

 

Je geeft jezelf:

 • de vrijheid om nu eens echt beginnen
 • de beste start ooit van jouw droomjaar 2018

 

Op het Moon lente event krijg je alle tools aangereikt om jouw droomleven direct te gaan creëren. Na afloop voel je je zeker, vol vertrouwen, geloofd en geliefd. Je kunt het. Je bent klaar voor jouw droomjaar. Samen met alle andere vrouwen van de community sla je je vleugels uit. Jouw reis naar het leven van je dromen begint.

 

Op  Moon lente-event zelf krijg je:

 • van 10.00-17.00 uur all-inclusive verwennerij en een fantastische kick-off van jouw jaar
 • de belangrijkste oefeningen uit de 13 manen methodiek
 • een onvergetelijke ceremonie waarin je jouw droom geboren laat worden
 • biologische vegetarische lunch, koffie en thee
 • vriendinnen voor het leven

Het event vindt plaats in conferentiecentrum Samaya in Werkhoven.

 

Jouw prijs € 147,-

Ja, ik kom naar het Moon lente-event

zaterdag 20 januari 2018 in conferentieoord Samaya, Werkhoven
Ik ga akkoord met de voorwaarden